Coronacheckpoint op de Markt in Strienestad

0
1316

Het komt nu echt dichtbij. Eindelijk mogen we weer bij elkaar komen om het mooiste feest van het jaar in te luiden. Op elf, elf ben je vanaf 19.11 uur welkom in het Wapen van Steenbergen voor een geweldige avond! Om alle Bietboeren en Meerminnen vlot toegang te kunnen verlenen tot het Wapen van Steenbergen en het Strieniusplein, werken we met toegangsbandjes. De gemeente Steenbergen heeft daarom op de Markt een coronacheckpoint geplaatst. Op donderdag 11 november kan je hier tussen 16.00 uur en 23.30 uur middels een geldige QR code en een identificatiebewijs een toegangsbandje krijgen.

Loop dus voordat je naar het Wapen van Steenbergen gaat òf voordat je om 21.11 uur naar het beeldje op het Strieniusplein komt, eerst langs de Markt voor een toegangsbandje!

Tot aanstaande donderdag.