GEVELDWEIL

0
240

GEVELDWEIL

Komt da zien, komt da zien, komt da zien. Strienestad en de Raldal kwamen de afgelopen weken steeds meer in het karnevalsmotto, door al die versierde gevels. Een onafhankelijke en professionele jury heeft de laatste dagen door Strienestad en de Raldal gekuierd in het heerlijke voorjaarsweer. En ze hebben een keuze kunnen maken maar niet zonder vele uren overleg, discussie en compromissen.

Maar zoals Nar Boowke zegt: ratataratataratata we ‘ebben ’n winnaor!

Prins en gevolg hebben vandaag de geveldweil uitgereikt aan, bij de huizen, Gwenda en Rene IJzermans in de Emmastraat. De variatie op het thema door te kiezen voor sterrenkijken (komt ze zien!!) gaf hen de voorkeur.

Bij de bedrijven was er bijna geen winnaar aan te wijzen. Er waren zo veel goede inschrijvingen dat de jury er pas na lang debatteren uitkwam. En wat een winnaar! De ontmoetingswinkel in de Kaaistraat heeft echt een prachtige gevel volledig in het “Komt da zien!” motto.

Heel veel felicitaties voor de winnaars en tip, loop met dit heerlijke weer eens door hun straat en doe inspiratie op voor volgend jaar.

#Geveldweil#sks#strienestad2023#komtdazien