Stem op ons! Rabo ClubSupport

0
194

Beste carnavalsliefhebbers en feestgangers,

Het is weer zover! De Rabo ClubSupport actie is gestart (4 tot 26 september), en wij hebben jullie stem nodig om ons geweldige feest nog kleurrijker te maken. Als Stichting Karnaval Steenbergen brengen wij jaarlijks het meest spectaculaire carnavalsfeest naar jullie toe, en dit jaar willen we dat nog grootser aanpakken. Maar daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Hoe kun je helpen? Het is super eenvoudig:

1) Log in op je Rabobank-app of -account.
2) Ga naar de Rabo ClubSupport pagina.
3) Zoek naar Stichting Karnaval Steenbergen.
4) Stem op ons!

Met jullie stem kunnen wij zorgen voor, een indrukwekkende optocht, Spel op de Mart, diverse carnavalsbals, maar vooral een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!!! Laten we samen de leukste en gezelligste tijd van het jaar nog specialer maken. Jouw stem telt en maakt een verschil!

Spread the word en deel dit bericht met al je vrienden, familie en mede-carnavalsvierders. Samen staan we sterk en kunnen we zorgen voor een geweldig feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Alvast bedankt voor jullie steun en stem! ???

#RaboClubSupport#SKS#Strienestad#Steenbergen#StichtingKarnavalSteenbergen

Minder weergeven