KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING VOOR DE DEFTIGE FLODDER

0
137

Zo trots “as ’n pààuw meej zeuve stèèrte” zijn wij op Coen Embregts die vandaag 26 april is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Coen is alom bekend in Strienestad als de Deftige Flodder, een rol die hij aankomend jaar alweer voor de 11de keer zal gaan vervullen. Maar Coen is al vanaf 1993 bij de SKS betrokken in diverse functies, waaronder ook meerdere jaren bestuurslid.

Daarnaast kent Steenbergen Coen als voorzitter van Stichting Kleine Tour, is hij lid geweest van Planne Z@t (de voorlopers van Feestcomité Steenbergen), heeft hij deelgenomen aan de Roparun, trombonist bij Dweilband ’t Wor Niks, dus kortom een zeer betrokken Steenbergenaar.

Na alle mogelijke onderscheidingen van Stichting Karnaval Steenbergen, waaronder de zilveren meermin, zijn wij blij dat het Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft behaagd Coen te onderscheiden met een lintje!

Feliciteer Coen van harte met zijn onderscheiding in de comments.

Strienestad, #lintje, #Deftigeflodder, #lintjesregen, #SKS, #Coenembregts