WORD JIJ HET NIEUWE JEUGDGEVOLGLID?

0
318

BASISSCHOOLBEZOEK: WORD JIJ HET NIEUWE JEUGDGEVOLGLID?

Hoog bezoek afgelopen vrijdag bij de Steenbergse basisscholen waar Prins Strienius V en zijn gevolg de inschrijvingen voor het jeugdgevolg hebben geopend. Er waren veel enthousiaste kinderen te zien, dus we hopen op veel aanmeldingen!

Zit jij in groep 5,6 of 7 en wil jij de komende 2 jaar heel graag het nieuwe Prinsje, Jantje Oorlog of Deftig Floddertje zijn? Geef je dan nu op via onderstaande link of via www.sks-steenbergen.nl en kijk onder “inschrijvingen”. De inschrijvingen sluiten op 26 januari om 23:59 uur.

Tijdens het Snorrekusbal op 29 januari kiest een vijfkoppige jury tijdens een ‘arstikke leutige middag, in het Wapen van Steenbergen, het nieuwe Prinsje, Jantje Oorlog en Deftige Floddertje. Zowel de jongens als de meisjes kunnen zich opgeven voor alle rollen.

De link om direct in te schrijven: https://www.strienestad.nl/inschrijven/

#komtdadoen#komtdazien#sks#strienestad2023#strienestad23#steenbergen