Sirrekus Strienius Prisseteert: ’t Spel op de Mart!

0
314

Sirrekus Strienius Prisseteert: ’t Spel op de Mart!

Prins Strienius de Vijfde geeft voor zijn 11e jaar een groot circus aan Strienestad, maar wat hij niet weet is dat de Deftige Flodder, Jan Oorlog, de Mussekoning en Nar Boowke een plan hebben bedacht om hem daar te verrassen voor zijn verjaardag!

Alle bietboerkes en meerminnekes zijn van harte uitgenodigd om op maandag 20 februari om 14.49 uur (start spel) naar het Spel op de Mart te komen en een zelf gemaakt en ingekleurd vlaggetje mee te nemen. De vlaggetjes worden aan een grote verjaardagslinger gehangen en deze wordt kado gedaan aan Prins Strienius.

Dus begin snel, thuis of op school, met het maken van je vlaggetje en neem hem mee! Met dank aan Sieb Martens | See My Productions voor een letterlijk “geslaagde” film ?. #sks #Strienestad #seemyproctions #2023 #carnaval2023